XtraCap

VPA

Een virtual personal assistent is een efficiënte en betaalbare oplossing voor office support. De VPA ontzorgt, altijd en overal, terwijl u alleen betaalt voor de tijd dat u de hulp nodig heeft.

Voor wie?

Gelooft u in flexibel werken?
Mist u een duizendpoot die alles voor u regelt?
Mist u de expertise bij het ordenen van uw administratie, het office management?
Dan is een virtuele assistente voor u de oplossing.
Tot onze opdrachtgevers behoren zowel grote (beursgenoteerde) ondernemingen als bedrijven met slechts enkele werknemers en zelfstandig ondernemers.

Hoe werkt een VPA?

Een XtraCap VPA is uw professionele assistente, met zeer veel ervaring, die vanuit een eigen werkplek of kantoor werkt.  De hoofdtaken van een VPA zijn de dagelijkse werkzaamheden die een “normale” assistente op kantoor ook zou uitvoeren. Het maken van afspraken, het plannen van vergaderingen en organiseren van evenementen, het maken van presentaties, het uitwerken van offertes en contracten, het regelen van lunches, relatiebeheer en bijwerken van databases, en uiteraard telefoon en mailverkeer.

Onze specialisaties zijn juridisch, medisch en commercieel secretariaat. Maar ook voor de meer specifieke projecten zoals werving & selectie, office management, boekhouding en administratie kunt u een VPA van XtraCap inschakelen.

1

Voordelen van een XtraCap VPA

  • Direct inzetbaar, geen (lange, intensieve) inwerktijd nodig
  • U heeft geen kosten voor een werkplek, computer, apparatuur, etc.
  • De XtraCap VPA is zeer ervaren en heeft daardoor nauwelijks instructies nodig, kan op eigen gelegenheid aan de slag en kan, in overleg, buiten kantoor uren werken.
  • Digitaal informatie zenden en werkzaamheden overdragen, de aanwezigheid van de XtraCap VPA is niet strikt noodzakelijk.

Altijd in de buurt

Een VPA werkt op afstand, maar is dankzij de digitalisering en moderne communicatiemiddelen nooit ver bij u vandaan. Werken in de Cloud, of rechtstreeks via een VPN, contact via Facetime of Skype, het kost vrijwel geen geld en kan altijd en overal. Met één telefoontje of berichtje bent u in contact met uw eigen VPA. Zoals u ook met uw eigen personeel in contact bent. Efficiënt en gemakkelijk.

Kostenbesparend

Het werk laten uitvoeren door een XtraCap VPA is effectief en kostenbesparend. U betaalt geen overbodige uren uit, geen (rook)pauzes, geen gezellige ochtendpraatjes tijdens de koffie. Maar alleen de werkelijk gewerkte uren. Een VPA is al beschikbaar vanaf € 27,50 per uur.

Werk ook efficient met XtraCap

Met XtraCap heeft u geen vast personeel in dienst, maar assistentie op afroep.
Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?
Bel ons op 06 45 208 142 of mail naar info@xtracap.nl.